con la iglesia hemos topado!, i quin cop de cap, redeu!!

este mati, devant del cafe de primera hora me mirava diverses webs alhora. al web del periodico de catalunya just a sota del titular del rei de copes "alies Barça", hi sortia un infame article, del qual el titular reproduixo aqui:

L'arquebisbe de Granada diu que l'ús del preservatiu a l'Àfrica ha propagat la sida

despues de lleguir aixo hai arroplegat los ulls de terra i la mandibula desencaixada que se m'ha quedat, i ai pensat: este tio sa vegut tot lo vi de misa i diu tonteries.... o es que s'ha fotut un cop de cap en l'anellot que porta, o be que que l'alçacoll li talla la circulació i no li dixa pensar be... en fin, mai posat a lleguir l'article i no te desperdici;
L'arquebisbe de Granada, Javier Martínez, creu que l'ús "massiu" dels preservatius no ha aturat els contagis del virus de la sida a l'Àfrica, sinó que els ha propagat, una realitat que, segons ell, està "perfectament constatada".

En un article fet públic ahir per l'Oficina d'Informació dels Bisbes del Sud d'Espanya (Odisur), el prelat recolza les manifestacions fetes pel papa Benet XVI en una visita recent al continent africà en què afirmava que l'ús dels preservatius augmentava el problema de la sida, i ha apostat per la "necessitat de canviar la nostra mirada sobre la sexualitat".
pero a veure senyors misseros, a mi sempre man explicat que l'us del condó prevenia de malaties de transmissió sexual, o no?. Segons este sinyor lo ideal fora que follessim tots a pelo i ale, i tranquils que en l'ajuda del senyor no mos contagiarem. estes declaracions choquen i molt an les campanayes estatals de "pontelo, ponselo", o be mes moderna "solo con condon", i jo dic, l'estat de dret encara pensa que l'esglesia catolica es una cosa bona... si son tots una colla d'aprofitats i de pesseteros hombre!

L'article conte mes perles d'esta indole, pero no vull embrutar el bloc en tals paraules basicament. L'opinio que hem mereix l'esglesia no es massa bona, pero despues d'aixo encara es pitjor. Algun lector pot pensar que vai en contra de les meues participacions culturals de caire festivo-cultural-religios, pero no s'equivoqueu. Es més penso que an este bisbe tan eixerit que solta estes coses per esta puta boca que té li hauria de vindre un negre per detras en una polla gorda i plena de grans i verrugues que li dongues pel cul i el fes cridar com mai a cridat, puto bisbe de merda, egolatra fastigos, aixi et pudrixis a l'infern!

Les meues paraules que poden sembla fortes, ho son sense cap dubte, no hai tingut cap mirament en dir-les i les tornaria a repetir. Que parin conte estos de l'esglesia i els seus simpatitzants que no s'adonen de les persones que segueixen i que son "suposadament" caps espirituals... i una merda!

Si voleu lleguir l'article cliqueu aqui



au pos aqui queda!

visca el casc antic i visca la citel·la

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo, davant d'estes coses, me cago en tot lo cagable i més. Este tipo de personatges me fan vomitar i sentir un odi visceral cap a la humanitat. I me sap greu, pq sóc tan tonta que crec que tothom és potencialment bona persona, pero es que hi ha coses... hi ha coses que no les aguanto! I no vull anar contra de l'esglesia, ni contra cap religió, però l'unic que provoquen este tipo de personatges és que tingui ganes d'apedregar-los....
aaarrrgh!!!!

Jordi Alfonso ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jordi Alfonso ha dit...

Ho sento me colat amb l'entrada!!! esta no va aki!!!!! borrala ke la torno a posar on toka!!! XDDDD