cronica de la festa: la mora morisca

un cop acabada la festa i pait tot el que s'ha de pair mos trobem en lo moment de la reflexio, tal com ja ha fet l'amic xavi.

per casualitats de la vida, mos trobem inmersos en la festa desde fa temps, de fet nomes me cal baixar de casa i mi trobo de nassos. Dixant de banda les anteriors critiques sentides en este, lo meu bloc, i recordant que pel fet de ser meu i ascric lo que me surt de les pilotes, la festa ha estat d'allo mes animada.
Com a totes les festes que adquirixen certa dimensió comarcal cal pulir aspectes organisatius que fan que alguns aspectes no siguin tan lluits:
**cal motivar als veïns dels barris implicats a fer mes si cal per la festa, a participar sortint al carrer caracterisats i ben monos.
**concentrar mes esforsos en la difusio de la festa en tots els ambits, i no dixau per l'ultim moment, i tal com ya ai sentit modernisar la web de la mora morisca donaria mes "pompositat" a l'asunto.
**incloure en els actes mes cercaviles que donin la nota alegre als carrers, no obstant recordar que tenim els almogavers, pero penso que faria falta 2 grups mes.
**dixar clar als veïns que es una festa i com a tal si no els agrada no cal que surtin al carrer, i tampoc cal que fotin mocs i crits a gent que no seu mereix.

Definitavement son molts puns a matisar, petits puns que ajuden a fer la festa mes atractiva i mes amena pels visitans i pels participans.

En latre plat de la balansa trobem les meues experiències personal, que canviaren mes coses i criticarien constructivament molt mes, pero que esta vegada i per garantir la pau universal no sortiran a lluir. Dir-vos només a aquells que voleu gaudir de la festa que no tingueu vergonya i penseu que si natros, colla d'arroplegats, podem parir als almogavers, vatros podeu parir atres coses mes bones i no patiu que us ajudarem o fer realitat lo que vulgueu fer i suposo que si es prou atractiu i adien en la festa la organisacio no hi fotra cap pega ... espero!

Ya per acabar, me va fer gràcia el dilluns veure al diari de tarragona una noticia sobre la mora morisca, i mes mes va sobtar veure la foto en color a mija plana que portava....

La foto esta feta el dumenge al mati, es evident que el del centro soc yo... el de la dreta es ferran en la gralla de claus i el de l'esquerra magio.
feem un petit cercavila de mutuu acord entre els tres... bueno es que a mi me van amenasar... jajajaja no no ho van fer pero casi.

ara si que ya ho dixo estar, espero que els lectors s'ho haguin passat tan be com yo a la mora morisca.


El que cerca la veritat corre el risc de trobar-la.
Manuel Vicent (1936 - ?), escrioptor espanyol.

3 comentaris:

xavi ha dit...

Que guapet que has sortit a la foto :D...t'espero aquest finde eh ;)

Unknown ha dit...

A ver si actualitzem això, eh? que la Móra Morisca fa mesos que va passar!! :P

Telecentre de Benissanet ha dit...

Hola Jordi!! ja he vist el teu bloc!! molt xulo.....molt tu........ per tant m'agrada!! ara també m'agradaria que posesis un link al bloc del telecentre de benissanet!! una abraçada!!

Rosa.