san tornem-hi

despues de varies semanes de sequera blocaire, avui hi ha hagut un tema que ma tocat la fibra i ma fet escriure aixo que lligireu.

fa una estona una trucada anonima, per a vatros que no per a mi, ma alertat d'un tema candent. se m'informa que a dia d'ahir, va tindre lloc una reunió de la comissió de la mora morisca a l'ajuntament, i dues de les persones assistents a la dita reunió van comentar la suposada retribució monetaria de que som particeps els membres de la comissió de festes.... 8-) (aixi d'oberts se m'han quedat los ulls i tinc una ferideta a la barbeta, ja que l'obertura de boca a arribat hasta lo terra!)

Collons!! jo aixo no u sabia!, i me fotut a fer numeros... encara no se la quantia de la bestreta que l'ajuntament (si este que tans cuartos deu) mos ha de pagar o mos paga als infeliços membres de la tan criticada, vituperada i variopinta comissió de festes. Jo que ja fa uns 7 anys que m'arrosego per les festivitats del poble conto que em tocara un bon pico dels atrassos, i la gent que en fa 15 d'anys ni t'explico... que guay hem podre comprar un scalextric!!!.

Segons em diuen les fonts d'informació secretes estos dos individuos que diuen estes coses en tanta soltura vocal i ho dixen caure pa que mos ho menguen, aixi a palo seco sense una mica de pa ni un traguet de vi, la informació que gracilment ha sortit de les seues boques la van sentir a la radio... si si a la Radio (no hi va dir el puyal ni la succesora del senyor basses, no no, Radio Mora SER, tu ni mes ni menos), no crec que la nostra radio es dediqui a dir estes coses quan no ho saben del cert, atra cosa es que surti de la tan afamada "COTILLA", aixo ja no ho sabrem.

El cert es que conyes a banda i riures exagerats, els membres de la comissió de festes NO REBEM CAP PELA, per fer la feina que fem. la fem perque mos surt de la... i perque mos agrada fer coses pel poble i per al poble sense rebre res a canvi, ans el contrari hi ha cops que lo que rebem faria tremolar al mismissimo satanas bombero, pero que hi farem, hi ha gent que enlloc de saliva a la llengua i te un pot de veneno del bo, i tant bo que es que fem lo que fem trobem algo malament, ara no t'amoinis que no et vindran a ajudar ni res.

En fin no cal ficar-mos pedres al fetge, es mes ja no mon caben mes, la veritat sigui dita, i personalment mu carrega tot a la xepa, pero ultimament amics la tinc força carregada.

Actualització de les 18:09 hores; ya ai sapigut mes coses sobre tot lo tema, resulta que en un programa de radio, no se quin hi va haver una trucada telefonica que potser no es va entendre massa be, va trucar una sinyora que "hablaba en la lengua del imperio", que deia que el fet de cobrar la comissió de festes ella no ho sabia del cert pero que si fos aixi li semblava molt be!, el fet es la ultima part va estar interrumpida per una contertuliana que va dir rapidament que no cobraven.
I es que amics, en este poble hi ha una serie de "llumeneres" que es dediquen a fotre la gamba en totes les converses i aixi sinyors meus no es etic, i es per culpa d'estes "llumeneres" que la informació arriba a mitges a l'oient i al poble en general. Ara que entenc l'airada resposta de la contertuliana ya que el seu marit formava part de la comissió de festes, pero se va "canviar" a la de la mora morisca que muda mes.... Soc concient de que l'ultima informació pot arribar a provocar ampolles a mes d'un pero sabeu que us dic.. si algu se sent identifcat que es foti!

au pos aqui queda!

visca el casc antic i visca la citel·la