ai anat al circo!

Pos si amics, este cap de semana passat hai fet cap al circo, pero es un circo especial, no hi havia lleons, ni trapesistes, pero algun pallasso si que vai vore!.
El circo al que vam nar la senyora i yo, es un circo on el director sel coneix com a tito "bernie", i te al seu carrec un mun de pringadillos que pululen al seu costat. Despues trobem tambe exitosos "ex-plinbois" italians, que van de braçet de seriosos britanics amb traje jaqueta i altres subespecies.

Per als que no etengueu les chorrades que acabo de soltar m'explico; la senyora i yo hem passat un divertit i afamat cap de setmana assistint al "55e Gran Premi d'espanya de Formula 1". Despues de recuperar la verticalitat a la vostra cadira, ja que, espero hagueu caigut de cul, dirvos que es una experiencia sensacional, plena de força i que no repetirem "de moment".

Vai a fer una petita cronica del que van vore los ulls d'este riberenc, entusiasta dels coches pero que considera mes economic no passar de 110 a l'autopista.

Divendres 8 de maig (08:00 hora zulu "ho fico perque mola, encara que no ai sapigut mai perque ho diuen")
Preparats a la porta de l'hotel, la gorra encasquetada, la mochilla preparada i les entrades ben amagades. mos disposem a realitzar el viatget amb autobus (45 minuts) fins al circuit, deu ni do la pila de giris que hi ha a l'autobus. Sobta la pila de gorres de renault que es dixen vore, i contant que hi havia tan guiri britanic me va estranyar constatar que tots los del meu autobus apoyen a brawn GP. Evidentment algun ferrarista suelto tambe es dixa vore, pero no massa.
Un cop arribats al circuit, tranquilitat, revisió de mochilla a l'entrada i comença el xou. Comprovem per al nostra frustració que la tribuna que tenim esta un pel allunyada de l'entrada (25 minuts a peu), pero val la pena. Mos apropem a la primera pelousse que veiem i mos cauen los collons a terra, un tarrabastall infernal se dixa sentir, mos comença a tremolar tot i de sobte per la curva apareix un flamant red bull a tota castanya (us ben juro que el soroll es indescriptible, diria que 100 vegades superior a lo que sentim al televisor). Finalment trobem la tribuna, bona situació just a a la sortida de boxes i ale a disfrutar, soroll, goma cremada i la incredulitat al comprovar que la frenada de la primera curva es fa dins de la mateixa curva i que el propulsor expulsa uns sonors "pop, pop, pop", quan es redueix marxa. Total un dia redó, si ,es no comprovem que es molt bonic pero carissim. A tall d'exemple:

Aigua petita 3 euros
Coca cola 5 euros
Cervessa petita 6 euros
Cervessa normal 12 euros
trista gorra 30 euros
samarreta vermella i escrit "ferrari": 60 euros
Samarreta vermella, escrit ferrari + escut : 75 euros


Dissabte 9 de maig (08:15)
Sortida de l'hotel, avui es preveu mes ambient, es la tanda de classificació i els de les bales platejades preveuen un doblet, els del cavalino van a arrassar, el plinboi i la seua prole estimen un meritori 7 lloc i els de brawn callen la boca. Esta vist que com a tots los circos sempre hi ha un pallasso, pero en este ni han mes d'un.
Pallasso 1: Ferrari (despues de menjar-se lo mon, ara els hi venen les arcades i no els passa res) son uns pallasos i magos (fan riure, i diuen allo de nada por aqui, nada por alla,... pero no treuen res de la chistera)
Pallaso 2: McLaren (No saben veure la diferencia entre rookie i campeon del mundo i se nota, van de confiats an lo seu super motor mercedes i despues fan lo pena i se fiquen les mans al cap)
Pallaso 3 i final de festa: Hamilton (va arrancar aplaudiments per la seua interpretació final al quedas fora de la Q3)

Queda clara una cosa, els F1 fan molt soroll i els que callen quan los altres canten tenen la veu mes afinada el dia del concert! (silogisme entre els que canten "ferrari, mclaren" i els que es cuiden la veu "Brawn, red bull")

Dumenge 10 (07:30)
Son i esperant l'autobus. A les 9 i mija sentats a la tribuna, la pelousse plena a fondo, les carreres de gp2 i la porsche cup van d'allo mes be, pero el circo ha d'encetar el seu plat fort i vaya si va cundir l'espectacle (sotida accidentada, safety, domini de brawn i ridicul dels forts). Com dia una experiencia digna i molt fanatica. A les 6 de la tarde a l'hotel i de cami pal poble... recordant los moments

Recors de moments;
Moment 1: Les pit babes (deu meu quines coses mes maques)
Moment 2: La jeta dels que entren per la patilla
Moment 3: Lo petits que son los F1
Moment 4: El carro de la compra carregat de birres dels companys andalusos de la fila a la tribuna (en garrafes de 5 litros los besties) i uns porros de mitg pam!
PD2: Suposo que ha quedat clar que encara que sent un fanatic de la formula 1 ho considero un espectacle on lo que mes importa es l'aparença que els fets, elitista i en el que si no tens padrins lo maxim que portaras sera el carro de les rodes. Es evident que no me puc permetre un gran premi de formula 1, evidentment es un regal que m'han fet i que hai disfrutat molt, gracies familia.

PD3: En un altre post les millors imatges que vai puguer captar


au pos aqui queda!

visca el casc antic i visca la citel·la