recordant als veïns

tal com us dia ahir, recordar es lo millor que tenim. Yo recordo sobre lo meu poble, recordo la seua gent les seus cases, les seues tradicions, pero com que en aixo no ne tinc prou intento ampliar los meus horisontes , que no bisontes, i vull recordar gent i llocs d'atres puestos.

Dins de la recopilació que nem fen an Santi tambe surten fotos d'atres pobles ribrencs.. voldria comensar pues per lo que tinc mes a prop, los masos de mora. Ara ne diuen mora la nova, espero que algun lector moranovenc su prengui be i no me tiri lo mal d'ull, tot lo que dic ho dic en respecte, pero han de recordar los origens dels pobles i l'origen de mora la nova son los masos de mora tant si agrada com si no. tinc bons amics als masos i fa tems i vaig passar bons ratos tot sigui dit.

Per aixo publico mes afotos als meus albums i publico un album titulat : "retro mora la nova", un album que ens ansenya llocs coneguts, al menos per a mi, i persones desconegudes, al menos per a mi tambe. aspero que algun lector de latra banda de riu pugui determinar qui son les persones de les imatges i aixi ajudar a la memoria colectiva que molta falta mos fa a tots. Per anar obrint boca us dixo esta instantania.


au pos aqui queda!

visca el casc antic i visca la citel·la

6 comentaris:

xavi ha dit...

Hem de dir quin poble i quin lloc és, o no cal?

A la citela estan ha dit...

no cal, l'epoca dels concursos ha passat, pero pots provar de dir-ho segur que encertes... aixo si la persona no cal que la diguis

Anònim ha dit...

a mime sembla que és lo pepito de cal barqueret!
Si no ho és, hi té una retirada!
Que trobes?

2teixidor ha dit...

La postal de les cabres a la desembocadura del barranc de Nolla i lo riu l' havia vist, però la del terraplè i la plaça del pou és lo primer cop que la veig i és una passada de bonica i molt antiga.En quant a dir Els Masos al meu poble només s'ofenen los que no ho són i no s'hi senten.Som dos pobles germans i los personatges que no ho volen ser, tot això que es perden.

Anònim ha dit...

quina misèria de blog. no s'enten res de lo que dius. i això que soc riberens, que si arribo a ser de la capital...!
potser escrius bé, noi, però>: vols dir que no valdria la pena aprendre a escriure en català? ja han obert els cursets i pots apuntar-t'hi de franc.
és el consell d'un amic.
de res.

Anònim ha dit...

ah! menos mal! creí que solo era yo por ser castellanohablante (hece 3 meses que estoy en móra, tan solo!). cuando hablan català en el pueblo, lo voy pillando, escrito leo el periódico en català, pero esto de aquí no hay quine lo entienda.
pensaba que P Fabra habia normalizado la lengua!
esta forma rara de escribir no la hace ningún bien al català, pienso yo.